ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти п’ять разів порушили режим «тиші» на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Минулої доби, 3 жовтня, російські найманці п’ять разів порушили режим всеосяжного припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Так, 3 жовтня у смугах відповідальності наших підрозділів російсько-окупаційні війська п’ять разів порушили режим припинення вогню. Поблизу Майорська противник застосовував стрілецьку зброю, гранатомети різних систем – неподалік Причепилівки та Новоселівки Другої.

На ділянках поблизу Водяного та Мар’їнки противник вів вогонь зі стрілецької зброї та протитанкового ручного гранатомета.

Бойових втрат і поранень внаслідок ворожих пострілів серед українських військових не було. На вогневі провокації ворога наші захисники зброю у відповідь не застосовували.

Від початку доби 4 жовтня у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

«У районі проведення операції ситуація залишається контрольованою. Об’єднані сили дотримуються умов режиму припинення вогню в повному обсязі та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника», – кажуть у штабі ООС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *