ОСТАННІ НОВИНИ

Гирьовики зі Львівщини вибороли 5 золотих медалей на чемпіонаті Європи

Наталя Дуляба

|

Львівські спортсмени Анжеліка Намєснік та Михайло Домінюк здобули відразу 5 золотих медалей на чемпіонаті Європи з гирьового спорту. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури і спорту ЛОДА.

 

Під час змагань Анжеліка Намєснік у своїй ваговій категорії виборола 4 золоті медалі серед дорослих у чотирьох дисциплінах: двоборство, ривок гирі, поштовх гир від грудей і поштовх гир за довгим циклом.

Натомість Михайло Домінюк завоював золоту медаль в естафеті поштовх гир за довгим циклом.

Зазначимо, що Михайло Домінюк, заслужений майстер спорту України, є представником Львівського державного університету внутрішніх справ, членом національної збірної команди з гирьового спорту.

Анжеліка Намєснік також є членом національної збірної, представляє Національну академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Право представляти Україну на міжнародних змаганнях гирьовики Львівщини вибороли на національному чемпіонаті, що відбувся наприкінці вересня у Києві.

Додамо, чемпіонат Європи з гирьового спорту проходив в Данії у місті Нествед. Змагання завершились 3 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *