ОСТАННІ НОВИНИ

Через вибух газу у Львові чоловік отримав опіки 50% тіла

Наталя Дуляба

|

У квартирі на вул. Кульчицької, 14 стався вибух газу. Чоловік, що перебував у помешканні, отримав опіки 50% тіла. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Інцидент трапився у суботу, 3 жовтня, орієнтовно о 16:48 год. у квартирі на вул. Кульчицької, 14, що в Залізничному районі Львова. У помешканні на другому поверсі через витік газу стався вибух і пожежа.

Внаслідок вибуху постраждав 23-річний хлопець, який знаходився в квартирі. Він отримав опіки близько 50% тіла. Потерпілого госпіталізували.

Через вибух у квартирі повибивало вікна і двері, також загорілись речі домашнього вжитку. Втім рятувальники оперативно загасили полум’я.

Як повідомляє пресслужба мерії, тріщин у самому будинку внаслідок вибуху не виявили.

«Особливих пошкоджень нема, тріщин теж. На місці зараз працюють наші комунальники та правоохоронці. Пошкоджень в інших квартирах цього будинку не виявлено», – розповіла голова Залізничної райадміністрації Ірина Джурик.

Наразі причини вибуху та всі деталі події встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *