ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 200 молодших офіцерів поповнили лави Збройних Сил України

Вероніка Рой

|

У п’ятницю 2 жовтня, у містечку «Базове» 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ відбувся черговий випуск військовослужбовців, прийнятих на військову службу за призовом у 2020 році, які пройшли Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Академії сухопутних військ.

 

Упродовж трьох місяців офіцери, які навчалися на військових кафедрах та не мали досвіду військової служби, відновили набуті під час проходження військової кафедри знання та навички з керування військовими підрозділами.

За цей час, незалежно від фаху, з ними проводилися заняття з вогневої, тактичної, медичної, інженерної підготовки, а також організації зв’язку, радіаційного, хімічного та біологічного захисту й морально-психологічного забезпечення. Акцент ставився на підготовку офіцерів з урахуванням досвіду, отриманого ЗС України під час проведення АТО-ООС.

В урочистій обстановці, але з суворим дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог, понад двом сотням офіцерів-строковиків  було вручено свідоцтва про завершення Курсу, а кращих з них – також заохочено грамотами від начальника Національної академії.

Варто зазначити, що за весь час на шістьох випусках слухачів Курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації осіб офіцерського складу Академія підготувала близько двох тисяч офіцерів.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *