ОСТАННІ НОВИНИ

«Піккардійська Терція» відсвяткує своє 28-річчя концертом у Львові

Ольга Денисяка

|

Знаменита вокальна формація «Піккардійська Терція» проведе у Львові святковий сольний концерт. Подія відбудеться 18 жовтня у новій львівській локації – Ennio Event Square на вул. Джерельній. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

 

Свій день народження «Терція» традиційно відзначає 24 вересня – у день, коли 1992-го року відбувся перший публічний виступ колективу.

«Давно ми уже не бачилися із львів’янами на живих концертах, тому з нагоди власних уродин заспіваємо як свої найкращі пісні, так і ті твори, які рідко виконуємо на сольних виступах, – Обов’язково прозвучать «Сядеш у поїзд», «Пустельник», «Берег ріки», «Старенький трамвай»… Одне слово, заспіваємо все те, що люди люблять і чого від нас чекають, за чим уже встигли за час карантину скучити. Нарешті, разом поспіваємо, обміняємося гарним настроєм і вітаннями-побажаннями!», –  розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

На час карантину, який триває уже понад пів року, «Піккардійській Терції», як і багатьом іншим українським артистам, довелося скасувати або перенести заплановані концерти у містах України та закордонні гастролі. Але ця вимушена концертна перерва спонукала акапельний колектив до цікавих експериментів. Так у червні артисти стали першими, хто у Львові наважився на сольний автоконцерт на даху. І «Терція» не просто зібрала аншлаг слухачів в автомобілях, а й дала початок успішному продовженню цього нового розважального формату.

Також у червні формація дала великий онлайн-концерт, зібравши в мережі понад 100 тисяч переглядів. Цей виступ колективу транслювали одночасно в Україні, США, Канаді та ОАЕ. А у серпні «піккардійці» стали відкриттям нового концертного формату у Києві під назвою «Дистанція», який відбувався на «Арт-Заводі Платформа».

Порадував за час карантину своїх шанувальників чоловічий секстет і пісенною новинкою – піснею «Розпрощався стрілець», що стане офіційним саунд-треком до нового українського фільму «Інший Франко», прем’єра якого запланована на серпень 2021 року.

Квитки на концерт «Піккардійської Терції» 18 жовтня в Ennio Event Square у Львові доступні за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *