ОСТАННІ НОВИНИ

На Пасічній п’яна львів’янка збила 18-річного пішохода

Вероніка Рой

|

У четвер ввечері, 1 жовтня, у Львові водійка авто Dacia Sandero скоїла ДТП. Зокрема, на вулиці Пасічній жінка збила 18-річного пішохода, а потім врізалася у паркан. У результаті аварії постраждалий отримав струс головного мозку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Патрульні близько 20 години отримали виклик про ДТП з потерпілими на вулиці Пасічній. Як встановили патрульні, 38-річна львів’янка, керуючи автомобілем Dacia Sandero, не впоралася з керуванням, виїхала на тротуар, знесла 10 метрів огорожі, збила 18-річного пішохода та врізалася у паркан.

Жінка намагалася домовитися потерпілим. Втім їй цього не вдалося. Згодом львів’янка викинула з автомобіля порожню пляшку з-під пива та номерні знаки. Після цього вона забрала свої особисті речі і спробувала втекти, але громадяни не дали.

Патрульні забезпечили охорону місця події. Згодом поліцейські відвезли жінку до медичного закладу, де вона пройшла перевірку на стан сп’яніння. Результат — 1,52 проміле.

На місці події працював слідчий. Потерпілого шпиталізували до медичного закладу. Попередньо, у нього струс мозку та забої.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *