ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові посеред вулиці чоловіка побили кастетом та вкрали у нього 3500 євро

Ольга Денисяка

|

30 вересня на вулиці Городоцькій у Львові побили іванофранківця та вкрали у нього планшет і 3500 євро. Нападником виявився земляк потерпілого. Він намагався втекти, проте поліцейським вдалось його затримати. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини

 

30 вересня, близько 15:30 год. поблизу Головного залізничного вокзалу у Львові правоохоронці побачили, як на вулиці Городоцькій один чоловік наздоганяє іншого.

«Правоохоронці зупинили обох для встановлення осіб та з’ясували,  що кількома хвилинами раніше втікач, 35-річний житель міста Івано-Франківськ, наніс другому чоловіку удари кастетом, відібрав у нього планшет «Самсунг» та гроші у сумі 3500 євро, після чого почав тікати, а потерпілий – 52-річний мешканець Івано-Франківської області – побіг за ним», – йдеться в повідомленні.

Також поліцейські вилучили у зловмисника речові докази (кастет, викрадені речі та гроші).

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Проводяться слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини події. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *