ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали шахрайку, яка збирала гроші на лікування дитини

Вероніка Рой

|

Львівські патрульні викрили 34-річну шахрайку, котра збирала гроші на лікування дитини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Зокрема, патрульні, проїжджаючи на початку проспекту Чорновола, помітили на проїзній частині жінку, яка тримала в руках портрет дитини і збирала гроші на лікування. Побачивши поліцейське авто, невідома почала втікати. Проте на площі Різні патрульні її зупинили.

У жінки не було жодних документів, які підтверджують діагноз дитини. А за вказаними на роздрукованому листку номерами телефонів ніхто не брав слухавки.

«У патрульних з’явилося достатньо підстав вважати, що жінка шахрайським способом заробляє гроші. 34-річна мешканка сусідньої області плуталася в поясненнях і надавала неправдиві відомості. Громадянку супроводили у Галицький відділ поліції. Вона встигла зібрати майже 300 гривень. Обставини встановлюватимуть слідчі», зазначили патрульні.

Також на жінку винесли постанову за ч.1 ст.127 (порушення ПДР пішоходами) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *