ОСТАННІ НОВИНИ

На зведенні дитбудинку сімейного типу у Радехові «нагріли» 700 тисяч

|

Слідчі повідомили про підозру директору підприємства, причетному до розтрати 760 тис. грн. під час будівництва дитячого будинку сімейного типу у Радехові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як встановили правоохоронці, зловмисник, будучи службовою особою та перебуваючи на посаді директора одного з підприємств, підписав та завірив печаткою акти приймання виконаних будівельних робіт, у які були внесені недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних будівельних робіт та фактично використаних матеріалів під час будівництва дитячого будинку сімейного типу у місті Радехів.  Внаслідок внесення у документацію неправдивих даних держбюджету було завдано збитків на суму понад 760 тисяч гривень.

Слідчі Радехівського відділення поліції повідомили 62-річному мешканцю Київської області про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) ККУ.

Досудове розслідування триває. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику, позбавлення волі до чотирьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *