ОСТАННІ НОВИНИ

На Сокальщині викрили трьох розповсюджувачів наркотиків

Ольга Денисяка

|

На Сокальщині трьох хлопців віком 17, 19 та 22 роки підозрюють у розповсюдженні наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці, підозрювані, учасники організованої злочинної групи, створеної з метою розповсюдження наркотичних засобів та психотропних препаратів, а саме – «канабісу» та «амфетаміну» на території району, мали розподілені обов’язки – вони купували наркотики, фасували їх та збували, роблячи «закладки» та використовуючи для цього мережу Інтернет. 

Під час досудового розслідування поліцейські задокументували факти розповсюдження наркотичних засобів та психотропів, а також вилучили «канабіс» та «амфетамін». 

Слідчі повідомили зловмисникам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *