ОСТАННІ НОВИНИ

На об’їзній Львова водій вантажівки задрімав та потрапив у ДТП

Вероніка Рой

|

Близько опівночі 1 жовтня на дорозі Західний обхід Львова водій вантажівки під час руху задрімав та потрапив у ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Автопригода трапилася близько опівночі на 2км+900м Західного обходу Львова. 50-річний водій вантажівки DAF з причепом задрімав, виїхав на повороті на зустрічну, зніс 20 метрів відбійника і врізався в стовп рекламного щита

«На щастя, на шляху фури не зустрілися інші транспортні засоби. Мешканець Львівщини отримав, попередньо, відкритий перелом ноги. Його деблокували рятувальники з ДСНС близько години», — розповіли патрульні.

Водій фури заснув за кермом — наслідки

Задрімав і потрапив у ДТП. Закликаємо водіїв добре відпочити перед тим як вирушати в дорогу"Я задрімав. Виїхав на повороті на зустрічну, зніс 20 метрів відбійника і врізався в стовп рекламного щита" — розповів 50-річний водій вантажівки DAF з причепом.Автопригода трапилася близько опівночі на 2км+900м Західного обходу міста Львова.На щастя, на шляху фури не зустрілися інші транспортні засоби. Мешканець Львівщини отримав, попередньо, відкритий перелом ноги. Його деблокували рятувальники з ДСНС близько години.На місці події працювали слідчі Пустомитівського відділу поліції.Наголошуємо, що перед тим як вирушити у нічну подорож, треба добре відпочити.Учасники дорожнього руху, зважайте на погодні умови!Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах:Телеграм:https://t.me/lvivpatrolpoliceІнстаграм:https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametagЮтуб:https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFgТвіттер:https://twitter.com/PressLviv?s=09#ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Wednesday, September 30, 2020

На місці події працювали слідчі Пустомитівського відділу поліції.

Патрульні наголошують, що перед тим як вирушити у нічну подорож, треба добре відпочити!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *