ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побили та викрали чоловіка

Ольга Денисяка

|

Ввечері 29 вересня у Львові двоє чоловіків побили 37-річного львів’яина, заштовхали його в автомобіль та відвезли у невідомому напрямку. Поліції вдалось швидко розшукати викрадачів та затримати їх. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Так, 29 вересня близько 22:00 до поліції звернулася 28-річна львів’янка, яка повідомила, що невідомі зловмисники побили її колишнього чоловіка та вкрали автомобіль «Ауді А6».

Правоохоронці встановили, що близько 21:00 год. на вулиці Брюховицькій у Львові двоє 38-річних місцевих мешканців, попередньо змовившись, незаконно позбавили волі 37-річного мешканця Львова. Чоловіка побили, а після чого вкрали автомобіль «Ауді А6», який перебуває у користуванні потерпілого.

За фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2. ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства)  Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на термін до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Автомобіль правоохоронці вилучили, обох зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *