ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій намагався відкупитися від поліцейських хабарем

Вероніка Рой

|

Мешканець Бродів, котрий керував автівкою напідпитку та порушував Правила дорожнього руху, пропонував поліцейським хабар. За це чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

28 вересня о 19.15 у Бродах поліцейські під час патрулювання зупинили автомобіль «ВАЗ-2105», водій якого порушував Правила дорожнього руху. Під час спілкування інспектори запідозрили, що 62-річний місцевий мешканець перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Згодом це було підтверджено відповідною експертизою у медзакладі.

Під час складання адміністративного протоколу, водій, аби уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. Поліцейські попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, передбачену за це правопорушення, однак він наполягав на своєму та залишив гроші на передньому сидінні службового авто.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, щодо водія складено матеріали за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Проводиться досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *