ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний львів'янин напав на патрульних, які приїхали на виклик про домашнє насильство

Соломія Головіна

|

У Львові відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на патрульних, які виїхали на виклик про домашнє насильство. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначається, що інцидент стався 27 вересня. Так, близько 19:40 год. до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводиться агресивно, виламує двері в квартирі.

На виклик негайно прибув екіпаж патрульної поліції. У під’їзді будинку на вулиці Ніжинській правоохоронці виявили 44-річного львів’янина з явними ознаками алкогольного сп’яніння, який поводився агресивно, нецензурно висловлювався, на зауваження поліцейських не реагував, а у ході встановлення обставин завдав обом поліцейським тілесні ушкодження.

За фактом слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) ККУ. Санкція статті передбачає обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.
Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *