ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Золочівщини засудили за вбивство товариша по чарці на 15 років тюрми

Соломія Головіна

|

Мешканця Золочівського району, який під час пиятики забив до смерті товариша по чарці, засудили до 15 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що 33-річний житель с.Розворяни раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за умисне вбивство та крадіжки. Подія сталася ще в кінці листопада 2018 року, коли зловмисник розпивав алкогольні напої з сусідом та його гостем і під час раптового конфлікту почав бити 39-річного гостя у різні частини тіла.

«Бив кулаками, ногами і дерев’яною табуреткою, чим спричинив множинні травми голови та грудної клітки, від яких потерпілий помер», – інформують у прокуратурі.

Такі дії нападника кваліфіковано за п.13 ч.2 ст.115 ККУ (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Золочівською місцевою прокуратурою доведено вину фігуранта в умисному вбивстві. Вироком суду злочинця засуджено до 15 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *