ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні фахівці допомагають Академії сухопутних військ у Львові вдосконалювати військову освіту

Соломія Головіна

|

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові відвідали представники групи радників з питань освіти та доктрини (DEAG), офіцери Збройних сил США майор Роберт Пантоха та майор Браян Пейдж. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі вишу.

 

Іноземні фахівці з питань освіти і науки надають допомогу Міністерству оборони України та Збройним Силам України з питань удосконалення військової освіти та підготовки військ.

Під час перебування в навчальному закладі іноземні гості зустрілися із керівництвом вишу та обговорили низку питань, пов’язаних із вдосконаленням організації навчального процесу.

«Вдячний нашим колегам за вагому підтримку в започаткуванні «курсів капітанів», вдосконаленні мовної підготовки особового складу, а також інших важливих проектів», – зазначив під час зустріч начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *