ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали розбійників, які нападали на жінок

Андрій Котенський

|

Поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до розбійних нападів на жінок у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі нацполіції Львівщини.

 

За даними відомства, двох львів’ян віком 28 та 42 роки, причетних до трьох випадків розбою, викрили та затримали співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Як стало відомо, 25 вересня до поліції надійшло повідомлення від 33-річної жительки міста Чернівці, яка винаймала помешкання у Залізничному районі Львова та надавала клієнтам послуги з масажу. За словами жінки, близько 19.00 у її квартиру увірвались двоє чоловіків та, погрожуючи ножем, заволоділи її виручкою.

 

Невдовзі двох підозрюваних чоловіків було затримано.

Також встановлено, що вони причетні до скоєння подібних розбоїв на території Галицького району Львова. Діючи за тим самим сценарієм, вони напали на 28-річну жительку Кривого Рогу, яка винаймала помешкання у Львові та 35-річну львів’янку.

За фактами розбоїв відкрито кримінальні провадження. Зловмисникам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *