ОСТАННІ НОВИНИ

На Бродівщині водій «Тойоти» насмерть збив пішохода

Ольга Денисяка

|

Ввечері 23 вересня на трасі «Київ-Чоп» водій автомобіля «Тойота» збив 48-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Аварія сталась 23 вересня близько 22:00 год. на автодорозі «Київ-Чоп» на околиці міста Броди.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Тойота», 46-річний місцевий мешканець, збив пішохода, жителя одного з сіл району віком 48 років. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на  термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на  термін до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *