ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Чернівців намагався перевезти через польський кордон штучні зуби

Вероніка Рой

|

У пункті пропуску «Шегині-Медика» митники виявили у мікроавтобусі мешканця Чернівців штучні зуби, які він перевозив з приховуванням від митного контролю. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Галицької митниці.

 

Так, вранці 17 вересня в пункт пропуску «Шегині-Медика» з Республіки Польщі смугою спрощеного митного контролю – «зелений коридор» прибув мікроавтобус Mercedes Sprinter під керуванням 33-річного мешканця Чернівців.

Під час митного оформлення виникла підозра щодо наявності в авто предметів та товарів, що підлягають обов’язковому декларуванню. Митники вирішили провести поглиблений огляд. У конструктивних порожнинах було виявлено, прикриті особистими речами, 4 картонні коробки, в яких містились 134 комплекти штучних зубів по 8 зубів в кожному.

Товар було вилучено. Його вартість буде встановлено додатково.

Громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Справу скерують до суду.

Фото: Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *