ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція рошукує горе-водія, що збив 60-річного пішохода у Лисиничах та втік

Вероніка Рой

|

Поліцейські оголосили у розшук водія, котрий у селі Лисиничі, що у Пустомитівському районі, збив 60-річного чоловіка та втік з місця ДТП.Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації поліції у Львівській області.

 

ДТП сталася 14 вересня близько 23.15 на вулиці Володимира Великого у селі Лисиничі Пустомитівського району. Невідомий водій, автомобіль якого ще не було встановлено, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного мешканця села Чижиків, після чого втік з місця події. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події, поліція розшукує водія, причетного до скоєння ДТП.

Також поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців наїзду та усіх, хто володіє інформацією, що допоможе розшукати автомобіль та встановити особу водія-втікача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *