ОСТАННІ НОВИНИ

До 5 років неволі загрожує львів’янину, який вкрав дорожній знак

Ольга Денисяка

|

На початку вересня 34-річний львів’янин вкрав дорожній знак на вул. Чигиринській, аби потім здати його на металобрухт. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини. 

 

Ідеться про 34-річного львів’янина, який, за версією слідства, на початку вересня цього року викрав дорожній знак «Ремонтні роботи» з тротуару на вул. Чигиринській (Шевченківський район), аби здати його на металобрухт.

Своїм вчинком правопорушник не лише завдав збитків будівельній компанії, яка виконувала ремонтні роботи, а й наразив на небезпеку учасників дорожнього руху. 

Його дії кваліфіковано за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). 

У прокуратурі додали, що чоловік уже не вперше спокусився на чуже майно. Відомо, що в Шевченківському районному суді розглядається ще одна справа щодо вчинення ним крадіжки. 

На цей час під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 погоджено підозру, яку слідчі поліції вручили фігуранту. 

Досудове розслідування триває. За вчинене чоловікові максимально загрожує до 5 років позбавленням волі. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *