ОСТАННІ НОВИНИ

На Радехівщині розшукали зниклу безвісти 14-річну школярку

Соломія Головіна

|

Правоохоронці  14 вересня розшукали школярку із села Стоянів Радехівського району, яка пропала кілька днів тому. Дівчину живу та неушкоджену знайшли у закинутій будівлі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Нагадаємо, що ще 12 вересня близько 23:00 год. 14-річна Тетяна Омелян пішла з дому і не поверталася.

Як тільки надійшло повідомлення про зникнення дитини, до її пошуків долучилися співробітники Управління карного розшуку поліції Львівщини, а також співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції. Більше ста правоохоронців разом з небайдужими громадянами протягом доби обстежували прилеглу до села територію, закинуті приміщення, а також можливі місця перебування дівчинки.

Сьогодні зранку до пошуків школярки долучилися нацгвардійці, а також єгері та мисливці. Дівчину живу і неушкоджену розшукав дільничний офіцер поліції Радехівського відділення поліції в одній із закинутих будівель. Як встановили правоохоронці, увесь цей час школярка провела там.

Дитину передано рідним, з ними проведені профілактичні бесіди. Батько дівчинки щиро подякував поліцейським, які розшукали та повернули дитину додому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *