ОСТАННІ НОВИНИ

Держаудитслужба перевірить витрати фонду боротьби з COVID-19

Соломія Головіна

|

Уряд 14 вересня під час позачергового засідання доручив Держаудитслужбі  провести фінансовий контроль використання коштів із Фонду боротьби з коронавірусом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Мінфіну.

 

«Держаудитслужбі забезпечити проведення заходів державного фінансового контролю використання коштів Фонду», – зазначено у проекті рішення.

Водночас головні розпорядники коштів та одержувачі мають забезпечити допуск та надання всіх необхідних документів працівникам Держаудитслужби.

Нагадаємо, Фонд боротьби з COVID-19 створено відповідно до змін до державного бюджету на 2020 рік. Розмір фонду становить 64,7 млрд грн.

У травні прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що кошти Фонду боротьби з коронавірусом зокрема спрямували на пенсійну реформу, допомогу безробітним, додаткові виплати ФОПам з дітьми, а також на додаткові закупівлі лікарням та зарплати лікарям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *