ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові набрали 70 заявок на оновлення історичних брам та вікон: де проведуть реставрацію?

Вероніка Рой

|

У Львові завершився набір заявок для участі у Програмі співфінансування. Відтак ЛКП «Бюро спадщини» допоможе відреставрувати ще 50 історичних брам та вікна у 20 будинках міста. Про це інформує пресслужба Бюро спадщини.

 

Зазначимо, при реставрації брам 70% вартості робіт будуть оплачені з міського бюджету, 30% – сплачують мешканці, а при відновленні вікон за цією програмою 60% сплатить місто і 40% мешканці.

«В перші дні прийому заявок ми отримали дуже велику кількість звернень, тож змушені закрити набір завчасно. Дуже тішить, що є така велика кількість мешканців, готових зберігати спадщину та долучатися до програми співфінансування. Успішно відреставровані брами та вікна в інших будинках за попередні роки надихнули мешканців на участь в Програмі це не може не тішити», – розповів директор ЛКП «Бюро спадщини» Павло Богайчик.

«Бюро спадщини» опублікувало списки адрес будинків, мешканці яких братимуть участь у програмі співфінансування:

Нагадаємо, Львівський портал побував на екскурсії відреставрованими брамами Львова. З ТОП-локаціями зі старовинними брамами Львова можна ознайомитися тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *