ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє автокрадіїв зі Львівщини проведуть за ґратами 5 років

Соломія Головіна

|

Мешканці Сокільників та Винників проведуть у тюрмі 5 років через викрадення автомобілів Mercedes-Benz та Skoda. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Зазначається, що мова йде про 25-річного мешканця с.Сокільники та 29-річного жителя м.Винники. У лютому 2019 року чоловіки  незаконно відбуксирували Mercedes-Benz француза, який розташовувався на території підземної автомобільної стоянки ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс». А вже у квітні того ж року викрадачі заволоділи автомобілем  Skoda. Автомобілі розкомплектували у с.Сокільники і в роздріб реалізували агрегати, запчастини та інші складові даного транспортного засобу.

Так, дії викрадачів кваліфікували за ч. 2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом), за що їх і було засуджено до 5 років позбавлення волі.

«Незважаючи на те, що чоловіки свою провину визнали, вони вважали призначене покарання надто суворим. Відтак, в апеляційних скаргах захист вимагав вирок районного суду змінити і звільнити засуджених від призначеного покарання з випробуванням», – зазначають у прокуратурі.

Однак Львівський апеляційний суд залишив без змін судове рішення і викрадачі авто проведуть за ґратами 5 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *