ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині загорілась школа-інтернат

Ольга Денисяка

|

У середу, 9 вересня, у місті Добромиль Старосамбірського району спалахнула школа-інтернат. На пожежі ніхто не постраждав. Про це Львівському порталу повідомили у головному управлінні ДСНС Львівщини. 

 

9 вересня  о 12:01 год. рятувальникам повідомили про пожежу в м. Добромиль Старосамбірському районі на вул. Грушевського, 11. Пожежа виникла в двоповерховій цегляній будівлі спеціальної загальноосвітньої школи інтернат  1-2  ступеня, розміром 30х15 м. 

На момент прибуття пожежників до місця виклику, з вікон будівлі вибивався дим.  

«Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.  Також, аби гарантувати безпеку учням та персоналу з приміщення школи всіх виведено на свіже повітря», – розповідають рятувальники. 

О 12:27 год. пожежу локалізували та о 12:41 год. повністю ліквідували. 

Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі  на площі 2 кв.м, а також пошкоджено шафу на площі 6 кв.м, стіни на площі 300 кв.м  та  2 металопластикові вікна. 

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *