ОСТАННІ НОВИНИ

Поляк на вантажівці насмерть збив велосипедиста у Шегинях

Соломія Головіна

|

У с. Шегині Мостиського району 62-річний водій вантажівки, який є громадянином Польщі, наїхав на 63-річного місцевого мешканця на велосипеді. Внаслідок ДТП постраждалий загинув. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Аварія сталася 6 вересня на автодорозі М11 «Львів-Шегині».

«Водій вантажного автомобіля марки «Сканія», громадянин РП, мешканець м. Жешув 1958 року народження, в с. Шегині Мостиського району, здійснив наїзд на велосипедиста, мешканця с. Шегині 1957 року народження», – зазначають у департаменті цивільного захисту.

Як зазначають у поліції Львівщини, іноземець, рухаючись автодорогою «Львів-Шегині», здійснив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку.  Постраждалий загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочині у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті,  до восьми років  позбавлення волі.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, досудове розслідування триває.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *