ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді Львова на COVID-19 захворіли 75 працівників. Більша половина вже одужала

Вероніка Рой

|

За увесь період карантину у Львівській міській раді на коронавірусну інфекцію захворіли 75 працівників, з них 45 вже одужали. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Львова Андрій Садовий.

 

За його словами, у Ратуші працює 1643 людини. За весь період карантину захворіли 75 осіб це 1,8% від загальної кількості працівників. З них 45 вже отримали негативні результати ПЛР-тестування. Натомість 30 людей досі перебувають на лікарняному. Мер зазначив, що у міськраді на COVID-19 протестували 50% усіх працівників.

Зазначимо, через випадки коронавірусної інфекції у посадовців та депутатів міськради 20 серпня перенесли пленарне засідання сесії.

Міський голова не вказав, чи були випадки захворювання серед посадовців міськради. Хоча раніше депутат ЛМР від «Солідарності» Петро Адамик повідомляв про близько 20 підтверджених випадків коронавірусу лишень у керівництва мерії, не кажучи вже про працівників міськради Львова.

Перенесену сесію міськради Львова проведуть у п’ятницю, 4 вересня, у приміщенні Шевченківської райадміністрації. На ньому депутати мають розглянути майже 500 питань.

Зазначимо, у період карантину через коронавірусну інфекцію вхід на засідання сесії Львівської міської ради обмежили. На ньому можуть бути присутні лише чиновники і посадовці. Усі охочі мають змогу спостерігати за пленарним засіданням через онлайн-трансляцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *