ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили чоловіків за крадіжки на 190 000 грн

Ольга Денисяка

|

У Львові засудили двох чоловіків за крадіжки на майже 190 тисяч гривень. Один з них проведе за ґратами 3 роки, інший – 3 роки і 7 місяців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Мова йде про 45-річного та 52-річного раніше судимих за крадіжки львів’ян. Чоловіки в лютому і серпні 2018 року здійснили 2 крадіжки: на вул.Джона Ленона викрали газовий котел вартістю 14950 грн, а через пів року на вул.Богдана Хмельницького проникли в житло та викрали кошти і золоті вироби на загальну суму 174 578 грн.

В лютому цього року правоохоронцям вдалося їх знайти і затримати. З моменту затримання чоловіки перебували під вартою. Дії зловмисників кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Прокурори Львівської місцевої прокуратури №2 довели вину грабіжників: один з них проведе за ґратами 3 роки, інший – 3 роки і 7 місяців (з врахуванням невідбутого покарання – коли чоловік уже перебував під вартою, його засудили за раніше скоєні злочини). Викрадені речі вилучили і вони будуть повернуті власникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *