ОСТАННІ НОВИНИ

Група молодих людей у Львові побила і пограбувала перехожих

Соломія Головіна

|

У Львові «за гарячими слідами» викрили групу молодих людей, які причетні до бійки та грабежу. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Інформація про скоєння злочину надійшла від постраждалих близько 2 години ночі 3 вересня. Правоохоронцям повідомили, що мова йде про орієнтовно 5-6 людей, серед яких є 2 дівчини.

Постраждалі розповіли, що згадані громадяни нанесли їм тілесні ушкодження та відкрито заволоділи гаманцем одного із них. Там були документи, банківські картки та 2000 гривень.

На перетині вулиці Городоцької – проспекту Чорновола патрульні побачили схожу компанію.

«Група осіб всіляко заперечувала свою причетність до події. Однак плями крові на одязі та спроби заховати його, а також втекти від патрульних свідчили протилежне», – інформують у патрульній поліції.

Осіб супроводили у Галицький відділ поліції. Там встановили, що це 20-річний мешканець Львівщини, 21-річний мешканець Львівщини, 20-річний мешканець Київської області та 18 і 19-річні мешканки Львівщини.

Двоє хлопців відбувають умовний термін покарання за крадіжку здійснену групою осіб.

Постраждалі 33-річні львів’яни упізнали цих осіб і написали заяву про грабіж. Одного із них шпиталізували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *