ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині троє юнаків «заробляли» на крадіжках мотоциклів

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали серійних злодіїв мотоциклів на Львівщині. Ними виявились троє юних мешканців Сокальського району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Поліцейські викрили злочинну групу, причетну до крадіжок мотоциклів із гаражів. Встановлено, що троє мешканців Сокальщини віком 17, 19 та 23 роки «працювали» переважно у трьох районах: Кам’янка-Бузькому, Радехівському та Сокальському.

Один із затриманих, 23-річних хлопець, вже був раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

«Сьогодні, 1 вересня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників. У підсобних приміщеннях були виявлені мотоцикли, електроінструменти, автозапчастини та інші речові докази. Встановлено, що фігуранти причетні до численних незаконних заволодінь транспортними засобами та іншого майна з гаражів, скоєних на території Кам’янка-Бузького, Радехівського та Сокальського районів», – розповів заступник начальника поліції Львівщини Тарас Сабанюк.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до дванадцяти років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування, невдовзі суд обере затриманим запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *