ОСТАННІ НОВИНИ

Tabakov дасть у рідному Львові автоконцерт

|

У п’ятницю, 28 серпня, у Львові, в Автокінотеатрі на даху (третій рівень паркінгу на ТВК «Південний»), відбудеться автомобільний концерт Павла Табакова. Початок – о 20:00. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Невиправний романтик, улюбленець жінок, володар титулу «Голос країни» Tabakov час карантину проводить творчо й продуктивно. Ще на початку пандемії, у березні, співак презентував свій новий сингл «Все для нас». Згодом представив кілька кліпів юних артистів Творчої школи Павла Табакова, яка уже понад два роки успішно працює у Львові. А справжньою «карантинною» родзинкою від Табакова стало популярне в мережі відео «Карантин у Львові», в якому знялися півтори десятка найвідоміших львівських бізнесменів.

Як і іншим українським артистам, Павлові довелося скасувати концерти, заплановані на весну-2020. Концертне життя артиста перейшло в онлайн: сольні виступи в мережі, участь у солянках та благодійних проектах. І ось Tabakov готовий заспівати наживо у рідному Львові – й запрошує усіх, хто скучив за якісною українською музикою, на свій автоконцерт 28 серпня.

«Нові реалії – нові концертні формати. Для мене автомобільні концерти – це насамперед драйв. Тому програму на цей вечір побудую так, щоб усі, хто приїде в «Автокінотеатр на даху», отримали максимум енергії та позитиву, щоб драйвонули на славу! Обов’язково прозвучать нові пісні «Ти танцюєш одна», «Моя на все життя», «Все для нас»… Але й без моїх музичних візиток, звісно, не обійдеться: самому цікаво, як слухачі в автівках сприймуть ліричні «Тільки ти моя» або «Любов жива», – каже Табаков.

Готує Tabakov на автоконцерт і кілька музичних сюрпризів, зокрема, за участю юних артистів Творчої школи Павла Табакова. До речі, до Дня Незалежності України відбудеться прем’єра пісні та кліпу «Україно моя» на слова Василя Симоненка: днями Табаков і діти відзняли напрочуд патріотичне відео.

Квитки на автомобільний концерт від Tabakov 28 серпня за посиланням: Gastroli.Ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *