ОСТАННІ НОВИНИ

УГП висунула свою кандидатку на мера Львова

Андрій Котенський

|

Українська Галицька Партія висунула свою кандидатку на мери Львова. Нею стала депутатка Львівської міської ради Юлія Гвоздович. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі партії.

 

«Ми представляємо міській громаді сучасну фахівчиню, яка зможе дати новий поштовх до розвитку Львова. Вона досвідчена, віддана справі, безстрашна у боротьбі з корупцією і розкрадачами міського бюджету. Вона подбає і про розвиток бізнесу у місті, і про комфорт кожного мешканця», – йдеться у повідомленні.

Юлія Гвоздович – депутатка Львівської міської ради з 2015 року, голова постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова. Громадська мережа «ОПОРА» визнала Юлію найефективнішою депутаткою Львівської міськради у цій каденції.

«Я йду, щоб перемогти. Я йду, відчуваючи вашу силу і ваше плече. Я йду, тому що прагну, аби мої діти жили тут. Хочу, щоб вони пишалися рідним Львовом. Йду на вибори, тому що ми не можемо віддати найкраще місто країни людям, які сприймають його як джерело персонального збагачення. Зрештою, я йду, тому що щиро люблю Львів», – заявила Юлія Гвоздович.

Довідка: Юлія Гвоздович, 32 роки, – кандидатка економічних наук, молода мати і дружина, пластунка. Прийшла у політику під час Революції Гідності. Була головою Української Галицької Партії у Львові, є співзасновницею і головою громадської організації «Батьки в дії» та жіночого руху «За гідні пологи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *