ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Львова у озері виявили тіло 20-річного хлопця

Соломія Головіна

|

У селі Чишки Пустомитівського району в озері виявили тіло 20-річного  хлопця. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Тіло хлопця підняли на поверхню 23 серпня близько 13:00 год.

Обставини події встановлюються.

За інформацією Zaxid.net, хлопець безвісти зник увечері 21 серпня. Їхав з роботи, однак додому так і не повернувся. Як повідомляли родичі хлопця у соцмережах, увечері 21 серпня Владислав М. повертався з роботи. Востаннє він говорив з мамою близько 20:30 год., казав, що перебуває у Винниках і йде пішки додому у Соснівку, що за кілька кілометрів від Винників, а потім з хлопцем зв’язок пропав. Родичі забили тривогу та розпочали пошуки хлопця. У неділю, 23 серпня, його знайшли мертвим в озері.

У поліції Львівщини виданню підтвердили інформацію про те, що в озері в Чишках знайшли мертвим молодого хлопця. Відповідна інформація надійшла до поліції близько 11:30. Загиблим виявився зниклий Владислав М. Тіло хлопця скерували на експертизу. Усі обставини його загибелі встановлюють поліцейські.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *