ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рецидивіст отримав 5 років тюрми за крадіжку ланцюжка

Соломія Головіна

|

Неодноразово судимого 37-річного львів’янина зірвав із шиї жінки засудили до 5 років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

За версією слідства, ще у травні 2018 року у під’їзді будинку на проспекті Свободи у Львові зловмисник зірвав із шиї потерпілої золотий ланцюжок вартістю понад дві тисячі гривень.

Галицький районний суд Львова засудив грабіжника за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж, вчинений повторно) до 5 років позбавлення волі, однак, на підставі ст.75 ККУ, звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий термін 3 роки.

Із таким рішенням не погодилась прокуратура Львівської області, яка оскаржила вирок у суді апеляційної інстанції. На думку прокурорів, чоловік порушив право постраждалої на свободу пересування. Жінка боялася, що пограбування повториться, допоки лиходій на волі.

У серпні цього року Львівський апеляційний суд погодився із позицією відомства та призначив зловмиснику реальну міру покарання. Тепер грабіжнику доведеться відсидіти за ґратами 5 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *