ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка, який розбещував у авто 14-річного підлітка

Ольга Денисяка

|

У четвер,20 серпня, у Львові 47-річний чоловік заманив у власний автомобіль 14-річного підлітка та схиляв його до інтимних стосунків. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Близько 12:00 год. патрульні отримали виклик про спробу розбещення неповнолітнього біля торгового центру на вулиці Богдана Хмельницького.

14-річний заявник розповів, що невідомий, якому він дав флаєри, попросив йому допомогти з налаштуванням мобільного зв’язку. Через спеку чоловік запропонував сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, оскільки там працює кондиціонер. Львів’янин протягнув хлопцеві телефон і неповнолітній почав його налаштовувати. Однак, зненацька чоловік почав його домагатись.

 

«Юнак відкинув його руку і сказав не робити більше так. Хлопець не розгубився і увімкнув диктофон на своєму телефоні. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і запропонував інтимні послуги, за які готовий був йому заплатити 500 гривень. Юнак швидко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції», – повідомляють патрульні.

За декілька хвилин екіпаж поліції зупинив вказаний автомобіль. Затриманим виявився 47-річний чоловік, який у відділку у всьому зізнався.

Неповнолітній передав диктофон ний запис працівникам поліції. Приймається рішення про його затримання за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Патрульні додають, що за півтори години до інциденту, вони оштрафували цього водія за порушення ПДР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *