ОСТАННІ НОВИНИ

У трамваї контролери балончиком заспокоювали дебошира

Ольга Денисяка

|

18 серпня у Львові пасажир трамвая №3 напав з кулаками на контролера. Відтак працівникам «Львівелектротрансу» довелось вгамовувати порушника перцевим балончиком. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

У ЛКП «Львівелектротранс» розповідають, що приблизно о 17:10 год. в трамваї № 3 контролери помітили трьох пасажирів, які перебували в салоні без масок, окрім того вони не оплатили проїзд. Пасажирам сказали одягнути маски і сплатити штраф за безквитковий проїзд. Згодом у діалог втрутився ще один пасажир, який невдовзі напав на контролерів.

«Чоловік мав ознаки сп’яніння, агресивно поводився та заявив, що був раніше судимий. Він звертався до працівників «Львівелектротрансу» з нецензурною лексикою та образами, а невдовзі накинувся на контролера з кулаками. Зокрема, порвав частину форменого одягу та зірвав із шиї ланцюжок із кулоном. Відтак контролери застосували перцевий газовий балон та фізичну силу», – прокоментував інцидент бригадир групи контролерів відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Фок.

 

На місце події викликали екіпаж поліції, порушника затримали та доставили в Галицький відділ поліції. Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *