ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали вантажівку з гравієм

Ольга Денисяка

|

У Старосамбірському районі Львівщини поліцейські викрили зловмисників, які незаконно добували з річки гравій. Тепер зловмисникам загрожує до двох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

У місті Добромиль, неподалік річки Вирва, правоохоронці виявили екскаватор Hitachi та автомобіль «КамАЗ», завантажений піщано-гравійною сумішшю.

Як встановили правоохоронці, до несанкціонованого видобутку та перевезення 6,5 кубометрів суміші причетні 25-річний житель Золочівського району та 54-річний житель міста Добромиль Старосамбірського району.

Дозвільних документів на забір корисних копалин у правопорушників не було. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 240 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статі – до двох років позбавлення волі.

Поліцейські вилучили вантажівку, екскаватор а також 6,5 кубометрів піщано-гравійної суміші. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *