ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині правоохоронці викрили домашню нарколабораторію

Соломія Головіна

|

На Львівщині правоохоронці викрили нарколабораторію, яку у себе вдома організував 35-річний мешканець одного з сіл Яворівського району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначається, зо 13 серпня під час санкціонованого обшуку, проведеного у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, правоохоронці виявили і вилучили хімічні препарати та реактиви, обладнання, електронні ваги, записи з переліком хімічних процесів, необхідних для виготовлення наркотичних речовин, а також готову «продукцію» – амфетамін. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *