ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП біля Бродів травмувалися п'ятеро людей

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 11 серпня, біля Бродів сталась аварія, яка відправила на лікарняне ліжко відразу п’ятьох людей. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Як з’ясували правоохоронці, орієнтовно об 11:00 год. водій Ford Focus, 50-річний киянин, врізався в автомобіль Chevrolet Captiva, яким керував 64-річний мешканець столиці.

Попередньо встановлено: причиною аварії стало те, що один із водіїв під час розвороту не надав перевагу авто, яке рухалось назустріч.

Внаслідок зіткнення постраждали 5 людей: водій і один пасажир Ford Focus, а також ще три пасажири Chevrolet Captiva. Їх із різними травмами госпіталізували.

«Закликаємо водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, аби не стати частиною сумної статистики. Порушення правил маневрування є першою причиною ДТП без потерпілих. Таких зіткнень за 7 місяців цього року сталося 2409», – кажуть у патрульній поліції Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *