ОСТАННІ НОВИНИ

Лобове зіткнення на Жидачівщині вчинив п’яний водій, – поліція

Наталя Дуляба

|

В понеділок, 10 серпня, у селищі Журавно Жидачівського району п’яний водій автомобіля ВАЗ-21114 здійснив лобове зіткнення з Volkswagen Passat. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як з’ясували правоохоронці, аварія сталась об 11:55 год. на дорозі Миколаїв – Жидачів – Калуш у селищі Журавно, що на Жидачівщині.

25-річний водій ВАЗу, житель міста Калуш Івано-Франківської області, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 29-річний мешканець калушанин.

Внаслідок ДТП водія «Лади» та пасажирів віком 33 та 49 років із різними травмами госпіталізували у Жидачівську центральну райлікарню. Аби витягнути постраждалих із автомобіля, рятувальникам довелося «вирізати» їх зі салону.

Також медекспертиза показала, що 25-річний водій ВАЗу перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі триває досудове розслідування, поліцейські встановлюють всі обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *