ОСТАННІ НОВИНИ

Для 40 учнів з інклюзивних класів у Львові організували літній табір

Наталя Дуляба

|

На базі навчально-реабілітаційного центру «Джерело» організували літній «Табір дружби» для дітей з особливими освітніми потребами. Протягом двох тижнів у денному таборі перебувають 40 дітей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

У 50 школах Львова навчаються більше 200 учнів із особливими літніми потребами. Для того, щоб урізноманітнити їхнє дозвілля, організували денний табір. Волонтерами залучили 20 учнів-старшокласників, аби побороти страх щодо взаємодії з такими дітьми.

«Розуміючи, що справжня інклюзія – це не лише навчання, але більшою мірою спілкування і взаємодія, ми вирішили організувати у Львові літній денний табір для 40 учнів львівських початкових шкіл, які мають інклюзивні класи. Під час табору діти з типовим розвитком та учні з особливими освітніми потребами отримають досвід спільного дозвілля та навчаться якісної взаємодії одне з одним», – кажуть організатори.

Програма таборування включає не лише розвиваючі та пізнавальні заняття, спортивні заходи та ігри, а й майстер-класи, екскурсії, мандрівки та смачний обід.

На проведення такого табору із бюджету Львова виділили 28 000 грн, загальний бюджет становить 40 000 грн. «Табір дружби» триватиме до 14 серпня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *