ОСТАННІ НОВИНИ

На Замарстинівській – смертельна ДТП. Трамвай №9 курсує за зміненим маршрутом

Наталя Дуляба

|

У середу вранці, 5 серпня, на вул. Замарстинівській, 82 виникла аварія, у якій загинув пішохід. Через це трамваї №9 тимчасово курсують за зміненим маршрутом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

За попередніми даними, ДТП сталась орієнтовно о 07:13 год. Водій автомобіля «Нісан» не надав перевагу пішоходу і збив його, від удару людину відкинуло під іншу автівку.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Всі деталі щодо особи, яка постраждала, та самої аварії наразі встановлюються. На місці працюють поліцейські.

У зв’язку з цим трамваї №9 курсуватимуть за маршрутом №6: вул. Миколайчука – Вокзал та у зворотному напрямку.

Як уточнили Львівському порталу у Нацполіції Львівщини, до аварії причетні 49-річний іноземець, водій автомобіля «Нісан», а також 57-річний львів’янин, який керував мікроавтобусом «Мерседес Спринтер». Внаслідок наїзду померла жінка-пішохід, її особу ще встановлюють.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *