ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний дрогобиччанин викрав авто, «щоб покататись»

Наталя Дуляба

|

У Дрогобичі нетверезий чоловік викрав чужий автомобіль, покатався на ньому, а потім залишив на одній із вулиць міста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

У неділю, 2 серпня, з заявою про викрадення автомобіля «Фіат Добло» звернувся 33-річний дрогобиччанин. Він розповів, що авто запаркував на вулиці біля будинку, а коли повернувся, то його вже не було.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 25-річний житель Дрогобича. Перебуваючи у нетверезому стані, він вирішив покататись, тому проник в автомобіль, завів його, поїздив містом та залишив на іншій вулиці», – кажуть у поліції.

Викрадений «Фіат» розшукали і доставили на арештмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Крім того, на п’яного автозлодія також склали адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *