ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти тричі відкривали вогонь на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 3 серпня, збройні формування Російської Федерації тричі стріляли по позиціях українських військових на Донбасі, незважаючи на режим «тиші». Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Так, минулої доби зафіксовано три ворожі обстріли на Донбасі. Вранці 3 серпня один провокативний постріл зі станкового протитанкового гранатомету противник здійснив біля Південного, а в обід декілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї було чутно неподалік Мар’їнки.

Ще один постріл із підствольного гранатомету пролунав поблизу Майорська.

На усіх інших ділянках фронту режим припинення вогню зберігався у повній мірі. Українські військові на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Втрат чи поранених серед українських захисників немає.

«Дев’яту добу поспіль, від початку вступу в дію режиму припинення вогню, бойових втрат та поранених зі складу Об’єднаних сил немає. Військовослужбовці Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати свої завдання за призначенням», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 4 серпня окупанти один раз відкривали вогонь по наших позиціях поблизу Пісків. Внаслідок обстрілу ніхто ж українських військових не постраждав.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *