ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перевіряють повідомлення про замінування судів

Ольга Денисяка

|

У Львові правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування приміщення Галицького районного суду. З приміщення, у якому знаходяться Галицький та Сихівський районні суди, а також Львівський окружний адміністративний суд, евакуювали близько 200 працівників. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Так, 3 серпня, о 14:20 год. у поліцію надійшло повідомлення від аноніма про те, що заміновано Галицький районний суд, який знаходиться на вулиці Чоловського у Львові.

На місці події працюють спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції, патрульні поліцейські та фахівці інших служб.

З приміщення, у якому знаходяться Галицький та Сихівський районні суди, а також Львівський окружний адміністративний суд евакуювали близько 200 працівників та відвідувачів. Правоохоронці обстежують будівлю та прилеглу територію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *