ОСТАННІ НОВИНИ

П'яні дебошири у центрі Львова побили патрульних

Соломія Головіна

|

Нетверезі чоловіки, які порушували публічний порядок у центрі Львова, завдали тілесних ушкоджень патрульним поліцейським. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інцидент стався 1 серпня близько 18:20 год. Екіпаж управління патрульної поліції Львівської області прибув за викликом на вулицю Валову. На місці події поліцейські виявили осіб, котрі перебували у нетверезому стані, порушували публічний порядок, поводились агресивно та нецензурно висловлювались.

Під час встановлення осіб порушників двоє з них напали на правоохоронців, спричинили їм тілесні ушкодження та пошкодили службовий планшет.

Зловмисникам, 24-річному львів’янину та 39-річному киянину, повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ та ч.3 ст.296 (хуліганство) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до п’яти років позбавлення волі.

Поліцейські затримали підозрюваних, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *