ОСТАННІ НОВИНИ

У Залізничному районі реконструювали спортивний майданчик

Ольга Денисяка

|

На вулиці Марка Вовчка, 3 у Львові реконструювали майданчик з вуличними тренажерами, зоною для Street Workout та полем для гри у футбол і баскетбол з поліуретановим покриттям. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Капітальний ремонт дитячо-спортивного майданчика на вул. Марка Вовчка, 3 проводився продовж 2018−2019 років будівельною компанією «Форвард». Загальна вартість робіт становить 2,3 млн. грн. Майданчик знаходиться у вільному доступі та активно експлуатується щодня, відтак постійно потребує підтримуючого ремонту.

Мультифункційний майданчик має наливне поліуретанове покриття, облаштований вуличними тренажерами та зоною для Street Workout. Окрім того, там є зони для гри у футбол та баскетбол.

«Тут функціонує повноцінний спортивний простір з великою зоною Workout та з ігровою зоною, де мешканці міста можуть грати у футбол та баскетбол. Майданчик має наливне покриття з гумою. Street Workout зона має хороші, якісні тренажери. Вартість облаштування простору  – 2,3 млн грн, проте в додаткові роботи ми включили водовідведення та облагородження підпірної стінки», – наголосив начальник управління спорту ЛМР Антон Нікулін,

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *