ОСТАННІ НОВИНИ

12 проєктів зі Львівщини отримали 2 млн грн грантових коштів. Перелік

Вероніка Рой

|

На конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад від асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» відібрали 12 проєктів з Львівщини, які отримають грантове фінансування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

На втілення в життя 12 проєктів на Львівщині виділили 2 млн грн. Більшу частину вартості кожного проєкту покриває грант, а власний внесок переможців має становити близько 20% від заявленої суми.

Загалом конкурсна рада відібрала 39 проєктів, які разом отримають фінансування понад 7 мільйонів гривень гранту. З них 12 – з Львівщини, 12 – із Закарпатської області, 13 – з Івано-Франківської області і два – з Чернівецької області.

Натисність на зображення для його збільшення

Переможці конкурсу повинні популяризувати історико-культурну та природну спадщину, реалізувати безпекові і післяпандемічні проєкти.

Серед конкурсних заявок, які подані були з Львівщини, перемогу здобула і заявка регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» з проєктом «Розвиток туристичної інфраструктури в межах регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» з кошторисом 37880,0 грн. Це означає, що на найвищу гору Старосамбірщини Магуру-Лімнянську буде прокладено туристичний маршрут зі сторони Грозьова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *