ОСТАННІ НОВИНИ

Китайським туристам дали «безвіз» в Україну

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким тимчасово запровадив безвізовий режим для громадян Китаю, які в’їжджають в Україну з туристичною метою. Відповідний документ опублікували на сайті Офісу президента, передає Львівський портал.

 

У документі зазначено, що указ виданий «з метою розвитку дружніх відносин між Україною та Китайською Народною Республікою, а також активізації двостороннього співробітництва у сфері туризму».

«Запровадити на період з 1 серпня 2020 року до 31 січня 2021 року безвізовий режим в’їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Китайської Народної Республіки, які в’їжджають в Україну з туристичною метою, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 30 днів протягом 180 днів», – йдеться в документі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування. Тепер Кабінету Міністрів України має вжити заходів, для його реалізації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *